DjursholmsDoktorn i Stockholm

Om oss

Företaget

Den 1 mars år 2000 startade Dr Valéria Åhgren DjursholmsDoktorn AB, en privat läkarmottagning med landstingsavtal på Vendevägen 85 A i Djursholm. Dr Åhgren har avtal med Vårdval Stockholm. På läkarmottagningen arbetar två läkare, en distriktssköterska och en sjuksköterska.

DjurholmsDoktorn AB har en husläkarmottagnings kapacitet med plats för två läkare, två distriktssköterskor, läkarsekreterare och receptionist. I lokalen finns laboratorium för blodprovtagning, akutrum för mindre operativa ingrepp, astma behandling och gynekologisk undersökning.

(Invigning av mottagningen. Dr. Åhgren hälsar kollegor och patienter välkomna.)

Dr Valéria Åhgren

Dr Åhgren är född i Rumänien 1953. Utbildade sig till sociolog och avlade examen 1976. Hon träffade sin man Göran samma år. De båda gifte sig året därpå och den hösten flyttade Valéria med sin man till Sverige.
År 1980 började Valéria läkarutbildningen på Karolinska Institutet och avlade examen i juni 1985. Hon gjorde sin AT-tjänstgöring på Söderhamns- och Bollnäs sjukhus, därefter anställdes hon på Medicinkliniken Danderyds sjukhem. Där arbetade Valéria till 1992 då hon blev klar som specialist i allmänmedicin och geriatrik. De följande åtta åren var hon verksam som husläkare på Djurholms Husläkarmottagning och i mars 2000 startade hon sin egen läkarmottagning.

(Invigning av mottagningen. Dr. Åhgren hälsar kollegor och patienter välkomna.)